Aktuelt

Greve Biogass fikk i dag tildelt Vestfold Venstres miljøpris

Greve Biogass fikk i dag tildelt Vestfold Venstres miljøpris

Greve Biogass fikk i dag tildelt Vestfold Venstres Miljøpris. Overrekkelsen av prisen var ved Den Magiske Fabrikken.

Stortingsrepresentant Ketil Kjenseth (V) som også er leder av Stortingets Energi og miljøkomité, hadde sammen med stortingsrepresentant Carl - Erik Grimstad (V) kommet fra Oslo for å overrekke prisen.
I tillegg til diplom og blomster fikk Greve Biogass en flott akvarell malt av Gunnar Alme.

Begrunnelsen for at Greve Biogass fikk miljøprisen er at bedriften sammen med sine engasjerte medarbeidere har bidratt til et økt fokus på fornybar energi i vår region. Med sitt motto «Fremtiden er fornybar» har Greve Biogass  bevist at satsing på kortreist energi også gir nye arbeidsplasser samt bidrar med grønn verdiskaping innenfor den sirkulære økonomien. Samtidig bidrar bedriften til en betydelig reduksjon i klimagassutslippene. Greve Biogass har på en svært god måte bevisstgjort at vi alle har et felles ansvar for fremtidens klimanøytrale samfunn.

IMG_0018.JPG
Venstres representanter sammen med daglig leder, styreleder og produksjonssjef i Greve Biogass ved overlevering av prisen.

I tillegg til feiring med tale, kaffe og kake fikk Venstres engasjerte representanter en omvisning på fabrikken, både av dagens produksjonsanlegg, og kommende veksthus og kompetansesenter som er under bygging.
IMG_9973.JPG

Takk til Vestfold Venstre for årets miljøpris, og deres engasjement for arbeidet som både Greve Biogass og våre samarbeidspartnere gjør.